Deze boeken verschijnen dit voorjaar bij AnkhHermes

26 november 2018

Met trots presenteren we de nieuwe boeken voor het voorjaar 2019. Afwijkend, spiritueel, opbouwend: voor iedere reis van persoonlijke bewustwording hebben we een mooie titel in de aanbieding. Reserveer alvast jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com en betaal geen verzendkosten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de verschijning.

De diamant in jezelf

Ontdek wat altijd al in jou was met Gangaji, de spirituele leermeester die met zachtheid en begrip je de diamant in jezelf leert zien.

 


Altijd in het Nu

Ervaar de wijsheid van je huisdier met Eckhart Tolle. In dit prachtige cadeauboek vol illustraties zijn het de dieren die ons uit het verleden en de toekomst halen naar het nu.

Verwacht: 12 februari.

 


Narcistisch misbruik in de liefde

Heb je een relatie met een narcist en sta je er al tijden alleen voor? Mjon van Oers geeft in dit boek 50 vragen en antwoorden op alles rondom narcistisch misbruik in liefdesrelaties.

Verwacht: 26 februari. 

 


Vergeten dat ik vergeet

Dementie van binnenuit gedicht door een arts in een verpleeghuis. Een cadeau van begrip, verstilling en verwondering.

Verwacht: 12 maart. 

 


De intelligentie van licht

Zoals een plant zich naar het zonlicht toebeweegt, zo kunnen wij ons op het licht richten. Oogarts Jacob Israel Liberman laat ons meer zien door minder gefocust te kijken.

Verwacht: 26 maart.

 

 


Je kunt je leven helen – affirmatiekaarten

Je hebt de keuze om alles tegen jezelf te zeggen wat je wil: maar zodra je je gedachten onder de loep neemt, zul je merken dat we vaak negatieve boodschappen kiezen. Wees liefdevol in je gedachten met de affirmatiekaarten van Louise Hay.

Verwacht: 26 maart. 

 


De drie vragen

Eindelijk een nieuwe Ruiz: stel jezelf vanuit de Tolteekse wijsheid drie fundamentele vragen om voorbij je angst te gaan en in contact te komen met je innerlijke kracht.

Verwacht: 2 april. 

 


Eenzaamheid

Wat is de spirituele betekenis van eenzaamheid? Hans Stolp kijkt naar het alleen zijn en de spirituele groeimogelijkheden van eenzaamheid.

Verwacht: 9 april.

 

 


De vallei van de onsterfelijke meesters

Aaravindha Himadra ging op zoek naar de onsterfelijke meesters in het Himalaya-gebergte, waar de tijd geen vat lijkt te hebben op de wijsgeren. Een spirituele page-turner voor de liefhebbers van o.a. De meesters van het verre Oosten.

Verwacht: 16 april. 


Van stoornis naar gave

Yama Voorhorst schrijft hoe zij haar bipolaire stoornis zelf heelde. Een bijzonder verhaal over persoonlijke transformatie en het heft in eigen handen nemen.

Verwacht: 23 april. 

 


Stop met pleasen

Doorbreek je patroon van pleasen en maak ruimte voor jezelf met de praktische tips en spirituele overdenkingen van Andrea Mathews.

Verwacht: 30 april.

 


Liefdeskunst

Overwin verlatingsangst en bindingsangst met dit werkboek bij de bestseller Liefdesbang. Ga van ‘wat is het’ naar ‘hoe kom je ervan af’ en werk door je oude pijn heen om jezelf met liefde te omarmen.

Verwacht: 7 mei. 

 


Zin

We zijn massaal dol op bullet journalling en andere vormen van journalling. Schrijven helpt je om meer zin in het leven te krijgen: op weg naar levenslust. Schrijfcoach en columnist Geertje Couwenbergh laat je proeven van de pret.

Verwacht: 7 mei. 


Waren de goden kosmonauten?

50 jaar na verschijning heeft dit boek van Erich von Däniken duidelijk zijn sporen achtergelaten. Herbeleef je nostalgische twijfels aan de geschiedschrijving, of ontdek  voor het eerst het gedachtegoed van de man die in de jaren 70 de wereld op zijn kop zette. Nu met nieuw beeldmateriaal en speciaal voor Nederland een nieuw voorwoord van Von Däniken himself.

Verwacht: 29 mei. 


Inspirerend Leven Agenda 2020

Op veler verzoek weer een Inspirerend Leven Agenda vol wijsheden, mooie en rustige beelden en zachte kleuren. Een agenda om het jaar vol inspiratie en wijsheid in te gaan en alles netjes op orde te houden.

Verwacht: 30 juli.