Deze boeken verschijnen dit voorjaar bij AnkhHermes

26 november 2018

Met trots presenteren we de nieuwe boeken voor het voorjaar 2019. Afwijkend, spiritueel, opbouwend: voor iedere reis van persoonlijke bewustwording hebben we een mooie titel in de aanbieding. Reserveer alvast jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com en betaal geen verzendkosten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de verschijning.

 

De vallei van de onsterfelijke meesters

Aaravindha Himadra ging op zoek naar de onsterfelijke meesters in het Himalaya-gebergte, waar de tijd geen vat lijkt te hebben op de wijsgeren. Een spirituele page-turner voor de liefhebbers van o.a. De meesters van het verre Oosten.

Verwacht: 16 april. 


Van stoornis naar gave

Yama Voorhorst schrijft hoe zij haar bipolaire stoornis zelf heelde. Een bijzonder verhaal over persoonlijke transformatie en het heft in eigen handen nemen.

Verwacht: 23 april. 

 


Stop met pleasen

Doorbreek je patroon van pleasen en maak ruimte voor jezelf met de praktische tips en spirituele overdenkingen van Andrea Mathews.

Verwacht: 30 april.

 


Liefdeskunst

Overwin verlatingsangst en bindingsangst met dit werkboek bij de bestseller Liefdesbang. Ga van ‘wat is het’ naar ‘hoe kom je ervan af’ en werk door je oude pijn heen om jezelf met liefde te omarmen.

Verwacht: 7 mei. 

 


Zin

We zijn massaal dol op bullet journalling en andere vormen van journalling. Schrijven helpt je om meer zin in het leven te krijgen: op weg naar levenslust. Schrijfcoach en columnist Geertje Couwenbergh laat je proeven van de pret.

Verwacht: 7 mei. 


Eenzaamheid

Wat is de spirituele betekenis van eenzaamheid? Hans Stolp kijkt naar het alleen zijn en de spirituele groeimogelijkheden van eenzaamheid.

Verwacht: 21 mei.

 


Waren de goden kosmonauten?

50 jaar na verschijning heeft dit boek van Erich von Däniken duidelijk zijn sporen achtergelaten. Herbeleef je nostalgische twijfels aan de geschiedschrijving, of ontdek  voor het eerst het gedachtegoed van de man die in de jaren 70 de wereld op zijn kop zette. Nu met nieuw beeldmateriaal en speciaal voor Nederland een nieuw voorwoord van Von Däniken himself.

Verwacht: 29 mei. 


Inspirerend Leven Agenda 2020

Op veler verzoek weer een Inspirerend Leven Agenda vol wijsheden, mooie en rustige beelden en zachte kleuren. Een agenda om het jaar vol inspiratie en wijsheid in te gaan en alles netjes op orde te houden.

Verwacht: 30 juli.