• info@ankh-hermes.nl

De spirituele uitgeverij van Nederland

Deze boeken verschijnen dit voorjaar bij AnkhHermes

Laatste update door Anouschka van Wettum op 26 november 2018

Met trots presenteren we de nieuwe boeken voor het voorjaar 2019. Afwijkend, spiritueel, opbouwend: voor iedere reis van persoonlijke bewustwording hebben we een mooie titel in de aanbieding. Reserveer alvast jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com en betaal geen verzendkosten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de verschijning.

 

Liefdeskunst

Overwin verlatingsangst en bindingsangst met dit werkboek bij de bestseller Liefdesbang. Ga van ‘wat is het’ naar ‘hoe kom je ervan af’ en werk door je oude pijn heen om jezelf met liefde te omarmen.

Verwacht: 7 mei. 

 


Zin

We zijn massaal dol op bullet journalling en andere vormen van journalling. Schrijven helpt je om meer zin in het leven te krijgen: op weg naar levenslust. Schrijfcoach en columnist Geertje Couwenbergh laat je proeven van de pret.

Verwacht: 7 mei. 


Eenzaamheid

Wat is de spirituele betekenis van eenzaamheid? Hans Stolp kijkt naar het alleen zijn en de spirituele groeimogelijkheden van eenzaamheid.

Verwacht: 21 mei.

 


Waren de goden kosmonauten?

50 jaar na verschijning heeft dit boek van Erich von Däniken duidelijk zijn sporen achtergelaten. Herbeleef je nostalgische twijfels aan de geschiedschrijving, of ontdek  voor het eerst het gedachtegoed van de man die in de jaren 70 de wereld op zijn kop zette. Nu met nieuw beeldmateriaal en speciaal voor Nederland een nieuw voorwoord van Von Däniken himself.

Verwacht: 29 mei. 


Inspirerend Leven Agenda 2020

Op veler verzoek weer een Inspirerend Leven Agenda vol wijsheden, mooie en rustige beelden en zachte kleuren. Een agenda om het jaar vol inspiratie en wijsheid in te gaan en alles netjes op orde te houden.

Verwacht: 30 juli.


Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.