• info@ankh-hermes.nl

De spirituele uitgeverij van Nederland

Deze boeken verschijnen dit najaar bij Uitgeverij AnkhHermes

Laatste update door Anouschka van Wettum op 17 augustus 2018

Met trots presenteren wij onze mooie nieuwe titels voor dit najaar. We hebben de hele zomer hard gewerkt om boeken te maken voor het Leven: over leven en de dood, over liefhebben en loslaten, samenzijn en tot jezelf komen in de natuur.

Ben je benieuwd naar onze nieuwe titels op het gebied van persoonlijke groei, spiritualiteit en gezondheid? Bekijk dan welke boeken we dit najaar verwachten.

Boeken zijn cadeautjes voor je ziel. – AnkhHermes

Zou je graag alvast een van deze boeken reserveren? Dat kan: klik op de afbeelding om naar de boekenpagina te gaan voor meer informatie.

Aan het sterfbed

We waren er allemaal even stil van. Korine van Veldhuijsen sprak met naasten die vertellen over een overlijden dat hen diep heeft geraakt. Vaak lezen we over bijzondere manieren van doodgaan of bijna-doodervaringen. Maar ruim 95% van alle mensen gaat heel gewoon of natuurlijk dood. Over die stervensprocessen gaat dit boek. Een prachtig, intiem boek waarvan ieder verhaal troostend en aangrijpend is. Meer lezen? Bekijk dan hier het boek.

 

Liefdesbang in het blauw

Heb jij last van verlatingsangst of bindingsangst? In Liefdesbang geeft ervaringsdeskundige Hannah Cuppen inzichten, tips en authentieke verhalen uit de praktijk. Ze laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Zo krijgt de liefde een eerlijke kans. Bekend van de knalroze versie – maar nu in het blauw voor wie niet van roze houdt. Meer lezen? Bekijk dan hier het boek.

Puur elkaar grootbrengen

Voor iedereen die openstaat voor het kind in zichzelf en het kind om zich heen. Kijken en luisteren naar elkaar vanuit een open ruimte (zonder oordeel) maakt dat we anders zien. Dit boek is een pleidooi om écht tijd voor elkaar vrij te maken. Jolijn Hendriks geeft herkenbare voorbeelden en tips hoe (hooggevoelige) volwassenen en kinderen samen kunnen opgroeien. Meer lezen? Bekijk dan hier het boek. Verwacht: 18 oktober 2018.

De neus

De neus, het orgaan dat veel meer invloed heeft op onze gezondheid dan we denken. Wist je dat ons gevoelsleven en onze reukzin veel meer met elkaar samenhangen dan je zou denken? Maar het gaat verder: zo is uit divers wetenschappelijk onderzoek gebleken dat zelfs depressies en angsten in verband kunnen worden gebracht met een verandering in ons reukvermogen. Vol tips om zelf aan de slag te gaan met natuurlijke geurstoffen en etherische oliën. Meer lezen? Bekijk dan hier het boek. Verwacht: 1 november 2018.

Het Inspirerend Leven Winterboek

Het Inspirerend Leven Winterboek is een heerlijk lees-kijk-doe-en-inspiratieboek voor de lange donkere wintermaanden. Vol inspirerende verhalen, recepten, horoscopen en creatieve tips. Aan het Inspirerend Leven Winterboek werkten diverse schrijvers mee, bekende en minder bekende. Vele van hen bloggen regelmatig op Inspirerend Leven. Meer lezen? Bekijk dan hier het boek. Verwacht: 7 november 2018.

 

Mindful & Mindblowing seks

Echte aandacht voor elkaar doet je intens genieten. Jessica Graham, mindfulness leraar en seks coach, laat zien hoe goed spiritualiteit en seksualiteit samengaan. Durf langzamerhand je verlangens en gevoelens steeds meer uit te spreken, en ernaar te handelen. Voor wie in een relatie zit of solo gaat, wie monogaam is of niet, of je pijn te verwerken hebt of op zoek bent naar verdieping. Meer lezen? Bekijk dan hier het boek. Verwacht: 15 november 2018.

Het betoverende leven

Misschien herken je het: Je wandelt door het bos of een park om je hoofd leeg te maken, maar zodra je wandeling is afgelopen heb je eigenlijk alleen tijd in je hoofd doorgebracht. Sharon Blackie, psycholoog en expert op het gebied van sprookjes, laat zien hoe je je meer kunt openstellen voor de natuur. Zo wordt een wandeling sprookjesachtig mooi – het begin van een betoverend leven. Meer lezen? Bekijk dan hier het boek. Verwacht: 28 november 2018. 

Verborgen narcisme – Het gaslight effect

Dit boek gaat over gaslighting: een vorm van narcistische, mentale mishandeling, waarbij de misbruiker bewust onjuiste informatie doorgeeft met als doel het slachtoffer aan zichzelf en het gezond verstand te laten twijfelen. Slachtoffers van gaslighting hebben zelf niet door dat ze langzaam gek gemaakt worden, en gaan ernstig aan zichzelf twijfelen. Inclusief concrete oplossingen over hoe je los kunt komen van een narcist die gaslighting toepast. Meer lezen? Bekijk dan hier het boek. Verwacht: 11 december 2018. 

Meer van Uitgeverij AnkhHermes

Ben je benieuwd naar onze andere boeken en wil je verder doorlezen? Bekijk hier ons laatste nieuws en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief zodat je wekelijks op de hoogte blijft van speciale acties, nieuwe boeken en evenementen.


Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.