De spirituele uitgeverij van Nederland

Deze boeken verschijnen dit najaar bij AnkhHermes

Laatste update door Anouschka van Wettum op 4 november 2019

Onze nieuwe boeken dit najaar zijn vol inspiratie, heling en hoop voor de toekomst met Ongetemde wijsheid, Alberto Villoldo, Louise Hay en een prachtig journal van Eckhart Tolle.

Met trots presenteren we de nieuwe boeken voor het najaar 2019. Afwijkend, spiritueel, opbouwend: voor iedere reis van persoonlijke bewustwording hebben we een mooie titel in de aanbieding. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de verschijning.

Ongetemde wijsheid

Door de eeuwen heen zijn er altijd intellectuele en wijze vrouwen geweest met een belangrijke boodschap. Vaak werden ze, in een door mannen gedomineerde wereld, niet gehoord. Wie kent de 12e-eeuwse mystica Hildegard von Bingen, de Indiase dichteres Mirabai, of de moslimheilige Rabia Basri? Aan de hand van de levens van inspirerende en mystieke vrouwen uit heden en verleden laat Mirabai Starr zien wat vrouwelijke spiritualiteit is en wat de grote teksten van onder andere Tao te Ching, de Koran en de Bijbel vanuit een vrouwelijk perspectief aan rijkdom te bieden hebben. Mirabai Starr toont dat we inzichten met elkaar mogen verbinden en dat we met deze vrije geest veel meer openstaan voor wat het leven ons te bieden heeft.


Je gedachten te hulp roepen

In dit werkboek neemt Louise Hay je liefdevol bij de hand om langzaamaan al je negatieve gedachten om te zetten in positieve met behulp van affirmaties.

 

 


Lichtwerker

Lichtwerkers zijn mensen met de bijzondere opdracht om licht en liefde te verspreiden. Sahvanna Arienta laat zien dat gevoeligheid, intuïtie en empathie ontzettend krachtige instrumenten zijn en geeft tips hoe je als lichtwerker je kostbare bezit goed kunt beschermen. Lichtwerkers staan als geen ander open voor anderen en hun sprankeling is wat de wereld nu meer dan ooit nodig heeft.

 


Wakker zijn in de nacht

Slapeloosheid als kans? Clark Strand omarmde zijn slapeloosheid als spirituele kans. In de nacht voeden we onze ziel, alleen met onze gedachten en verlangens. De donkere uren van wakker zijn zijn speciaal bestemd voor bezinning en contact met het hogere.

 


Zal ik ooit genoeg goed genoeg zijn

Vaak kom je er pas later achter dat je misschien wel een narcistische moeder had, die er niet voor je kon of wilde zijn. Dit boek staat vol herkenbare verhalen en helende inzichten die je helpen te rouwen om de moeder die je zo graag gehad had.

Verwacht: 5 november.

 


De kracht van het Nu journal

Dit journal ademt de sfeer en de leer van Eckhart Tolle: mooie, zachte en levendige aquarelillustraties en zorgvuldig gekozen inspirerende teksten uit De kracht van het Nu. Inclusief voldoende lege ruimte om je uit te nodigen je eigen teksten, zorgen, gedachten en gedichte op de schrijven. A present for the present moment.

Verwacht: 12 november. 


Afscheid van je huisdier

Het moment van afscheid nemen van een huisdier is zwaar, zeker in een tijd waarin huisdieren nog nooit zo’n belangrijke rol speelden in ons leven als nu. Vol hartverwarmende en helende tips om om te gaan met het verlies van je huisdier.

Verwacht: 19 november.

 


Mind Body Spirit

Alberto Villoldo combineert in dit boek de levensprincipes uit de oeroude wijsheid van het sjamanisme met inzichten uit de moderne wetenschap en past dit toe op gezondheid. Met de recepten en praktische geneeswijzen in dit boek kun je je binnen één week al sterker, vitaler en optimistischer voelen!

Verwacht: 3 december.


Huidhonger

Aanraking is een eerste levensbehoefte. Dit boek laat de fascinerende en helende werking van aanraking zien en hoe je deze kunt inzetten. Voor jezelf en anderen, bij diverse aandoeningen en voor je algehele welbevinden.

Verwacht: 10 december.

 


Herinneren wie je bent

Elly Clabbers beschrijft haar weg met het Werkboek van Een cursus in wonderen, haar weerstand en haar inzichten, en de ‘glimpen’ van de herinnering aan haar werkelijke natuur. Tevens geeft ze tips voor een beter begrip van de lessen en het in praktijk brengen daarvan.

Verwacht: 17 december.

 


blauwtje en geeltje

Leo Lionni schreef én scheurde 70 jaar  geleden een klassiek kinderboek: blauwtje en geeltje. Blauwtje en Geeltje is een boek over kleuren, anders leren kijken naar nieuwe dingen; vriendschap en het feit dat je in een relatie allebei je eigen kleur inbrengt, waardoor je samen een nieuwe kleur maakt.

Verwacht: 14 januari 2020.

 


Ontwaken in 5D

Waar ons hoofd in onze huidige dimensie voortdurend met ons aan de haal gaat, neemt ons hart het in de vijfde dimensie liefdevol over. Met oefeningen voor energetische bescherming en speciale meditaties die je bij je hogere zelf brengen.

Verwacht: 21 januari 2020.

 


 

Blader door de najaarsaanbieding van Uitgeverij AnkhHermes

Anouschka van Wettum

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

Koesterkaartjes bij verlies van Saskia de Bruin
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *