De spirituele uitgeverij van Nederland

De vallei van de onsterfelijke meesters van Aaravindha Himadra

Laatste update door Team AnkhHermes op 25 maart 2019

In De vallei van de onsterfelijke meesters neemt Aaravindha Himadra je mee op reis over moeilijk begaanbare paden. Hij gaat op zoek naar de Meesters van Amartya die een schat aan spirituele wijsheid bewaren. Ver weg van de bewoonde wereld leven zij een volkomen zuiver leven. Wat is het geheim van hun levenskracht? Aaravindha ondernam deze zware reis om te luisteren naar de wijsheid van de Meesters van Amartya.

Wil je meer weten over de geheimen en wijsheid van de onsterfelijke meesters? Reserveer dan nu De vallei van de onsterfelijke meesters.

De vallei van de onsterfelijke meesters

In dit boek neemt Aaravindha Himadra je mee op ontdekkingsreis door de Himalaya. Lees bijvoorbeeld over:

  • Een prachtige beschrijving van zijn reis naar de onsterfelijke meesters
  • De diepe spirituele wijsheid van de Meesters van Amartya
  • Het geheim van hun levenskracht
  • Hoe de Meesters van Amartya leven in een vallei waar tijd geen vat op hen lijkt te hebben
  • Een reis naar de Himalaya

Over Aaravindha Himadra

Aaravindha Himadra is al twintig jaar spiritueel leraar. Met de door hem opgerichte spirituele organisatie Sambodha bereikt hij mensen in Europa, de VS en Canada.

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 

 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.