De mens als ontwerp van Gregg Braden

13 juli 2018

Internationale bestsellerauteur Gregg Braden is terug met een nieuw boek: De mens als ontwerp, van evolutie door toeval tot transformatie naar keuze.

Nieuw DNA-onderzoek heeft aangetoond dat wij al vanaf het begin van de mensheid over buitengewone mogelijkheden beschikken. Met dit boek wil Braden ons weer in contact brengen met deze krachtige vermogens.

De mens als ontwerp

“Steeds meer bewijzen lijken aan te geven dat we meer zijn dan het product van willekeurige mutaties en een toevallige biologische samenstelling. Maar met deze bewijzen alleen komen we er niet. Fossielen, DNA, grotschilderingen uit de Oudheid en grafheuvels tonen ons slechts de resten van een verleden. Ze vertellen niet waarom de dingen gebeurden. Zolang we niet terug in de tijd kunnen reizen, zullen we waarschijnlijk nooit helemaal achter het waarom kunnen komen van dat wat ons bestaan mogelijk heeft gemaakt.

Maar misschien hoeven we dat ook niet te weten…Het staat onherroepelijk vast dat er 200.000 jaar geleden iets is gebeurd dat ons bestaan mogelijk maakte. Dit ‘iets’ gaf ons de buitengewone vermogens van intuïtie, mededogen, empathie, liefde, zelfgenezing, en veel meer. We zijn het aan onszelf verplicht om dit geheel aan bewijzen, het verhaal dat ze vertellen en de mogelijke genezing van ons leven te omarmen…

Voor het eerst in de 300-jarige geschiedenis van de wetenschap schrijven we een nieuw verhaal over de mens dat een nieuw antwoord geeft op de tijdloze vraag naar wie we zijn.” – Gregg Braden in De mens als ontwerp

Bestel nu jouw exemplaar met gratis verzending.

Gregg Braden over De mens als ontwerp

Gregg Braden werd geïnterviewd over zijn nieuwste boek. Bekijk onderstaand fragment om alvast een voorproefje te krijgen van De mens als ontwerp in het Engels.

Luister naar Gregg Braden

Ben je benieuwd naar waar Gregg Braden mee bezig is? In dit luisterfragment wordt hij geïnterviewd over verkeerde aannames in de wetenschap die ook ten grondslag liggen aan zijn boek De mens als ontwerp. Het interview is in het Engels.

Meer lezen over spiritualiteit en wetenschap

Het intentie-effect, The Power of Eight van Lynne McTaggart

In dit boek lees je de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht. Met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld positief te veranderen. Bestel hier jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

 


De biologie van de overtuiging, hoe je gedachten je leven bepalen van Bruce H. Lipton

Bruce Lipton ontdekte dat we geen slachtoffer zijn van onze genen. Hij toont aan dat overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, de activiteit op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Bestel hier jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.