De spirituele uitgeverij van Nederland

De intelligentie van licht van Jacob Israel Liberman

Laatste update door Team AnkhHermes op 26 februari 2019

Hoe kan focus en licht zorgen voor een verbetering in zicht? Die vraag bespreekt oogarts Jacob Israel Liberman in zijn boek De intelligentie van licht. De oogarts beschrijft hoe hij beter is gaan zien zonder dat zijn brilsterkte veranderde. Hij ontdekte dat wanneer we onze ogen minder inspannen, we juist beter gaan zien. Focus is hierbij het sleutelwoord: ben je in het moment aanwezig, dan ga je ook daadwerkelijk beter zien.Het boek bevat baanbrekende inzichten over licht en zicht. Met behulp van oefeningen legt de schrijver uit hoe je dit ook zelf voor elkaar kunt krijgen.

Ben je benieuwd wat focus en licht kan betekenen voor jouw zicht? Bestel dan nu De intelligentie van licht van dr. Jacob Israel Liberman.

Vragen en oefeningen

De intelligentie van licht behandelt vragen zoals:

  • Wat is de impact van licht op zicht?
  • Hoe kan ik beter zien?
  • Hoe zorgt focus ervoor dat ik beter zie?
  • Wat zijn oefeningen voor beter zicht?
  • Welke impact heeft leven in het moment?

Over dr. Jacob Israel Liberman

Dr. Jacob Israel Liberman begon zijn carrière als oogarts en is een pionier in de wetenschap van licht, zicht en bewustzijn.


 

Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.