• info@ankh-hermes.nl

De spirituele uitgeverij van Nederland

De drie vragen van Don Miguel Ruiz

Laatste update door Team AnkhHermes op 26 februari 2019

Wie ben ik? Wat is echt? Wat is liefde? Deze fundamentele vragen vind je in het boek De drie vragen van Don Miguel Ruiz. Dit spirituele boek vol wijsheid helpt je voorbij je angst en geeft je acceptatie en innerlijke kracht. Door praktische handvaten kun je zelf aan de slag. De drie vragen bevat veel wijsheden die in elke levensfase van toepassing zijn. De antwoorden openen de deur naar de volgende stap in je ontwikkeling. Ze leiden je uiteindelijk naar de ontdekking van je ware Zelf.  Open de deur naar geluk!

Benieuwd hoe jij een volgende stap kunt zetten in je ontwikkeling? Bestel dan nu De drie vragen.

De drie vragen

Dit nieuwe boek van Don Miguel Ruiz bevat veel inzichten over het leven. Lees bijvoorbeeld over:

  • De fundamentele vragen ‘Wie ben ik? Wat is echt? Wat is liefde?’
  • Spirituele wijsheden voor elke levensfase
  • Wijsheid van de Tolteken
  • Hoe kom ik bij innerlijke kracht?
  • Verdieping van je spirituele pad

 

Over Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz is een zeer gerespecteerd spiritueel leraar en een internationaal bestsellerauteur. Al meer dan drie decennia helpt hij miljoenen mensen over de hele wereld op weg naar meer persoonlijke vrijheid op basis van Tolteekse inzichten.  Hij is sjamaan en wijdt zijn leven aan het verspreiden van de Tolteekse wijsheid.

 


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox. 


Avatar

Team AnkhHermes

Team AnkhHermes bestaat uit de uitgever, de acquirerend redacteur, de bureauredacteur, de brandmanager, de uitgeefassistent, de webredacteur van het gelieerde platform inspirerendleven.nl en een stagiaire.