De diamant in jezelf van Gangaji

28 november 2018

de diamant in jezelfWie ben je en wat wil je? Het zijn vragen die we vaak te horen krijgen en waar velen geen antwoord op weten. In De diamant in jezelf neemt Gangaji je mee op het spirituele pad om deze, en vele andere, vragen te beantwoorden. Gangaji brengt in haar boek de waarheid helder aan het licht. Zo kan je stapje voor stapje jouw rusteloze geest stilzetten. Dit geeft je de kracht en de mogelijkheid om de stralende diamant die je bent, te kunnen zijn in het Nu.

Ben jij op zoek naar antwoorden? Reserveer De diamant in jezelf dan nu.

De diamant in jezelf

In De diamant in jezelf worden veel antwoorden gezocht en vragen beantwoord. De belangrijkste thema’s die in het boek aan bod komen zijn:

  • De ontdekking naar wie je werkelijk bent: wie ben je en wat wil je?
  • Hoe je het denken kunt overstijgen om dichterbij je gevoel te komen: hoe kom je dichter bij begrip en stilte?
  • De knoop van het lijden ontwarren: wat veroorzaakt lijden en hoe genees je ervan?
  • Kiezen voor vrede: hoe kom je uit de slachtofferrol en vind je vrijheid?

Over Gangaji

Gangaji (Toni Roberson) zocht zoals zovelen vervulling in relaties, carrière, moederschap, politiek activisme en spiritualiteit. Toen zij Sri Poonja, leerling van Sri Ramana Maharshi, ontmoette openden zich de deuren van zelfherkenning. Ze gaat samen met anderen op zoek naar de vrede en vrijheid die in ieder zit. Ze deelt haar ervaringen met iedereen die op zoek is naar echte, duurzame vervulling.


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox.