Dag van de Mantelzorg: leestip van AnkhHermes

17 oktober 2018

Zaterdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag worden mantelzorgers extra in het zonnetje gezet. Er moet namelijk ook voor de mantelzorger gezorgd worden. Maria Grijpma en Inge Jager bieden inspiratie, steun en troost, maar ook praktische suggesties.

Klein geluk voor de mantelzorger

Klein geluk voor de mantelzorger van Maria Grijpma en Inge Jager helpt door middel van heldere en liefdevolle aanwijzingen (overbelaste) mantelzorgers stap voor stap klein geluk terug in hun leven te brengen. Het is niet altijd makkelijk om mantelzorger te zijn, steun komt soms uit een onverwachte hoek en daar is dit boek er één van. Dit boek is perfect om cadeau te geven aan een mantelzorger!

Aan de hand van recepten voor herkenbare situaties of bepaalde behoeftes, geven Maria Grijpma en Inge Jager inspiratie, steun, troost, praktische suggesties, (h)erkenning, ervaringsverhalen en verwijzingen naar inspirerende boeken en websites.

Verder lezen over dit boek? Bekijk dan hier het boek.

Elk jaar gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel. In 2017 was dit het Rode Kruis en in 2018 de stichting SingleSuperMom.

Geef jouw favoriete mantelzorger een Klein geluk cadeau!

Meer van Uitgeverij AnkhHermes

Ben je benieuwd naar onze andere boeken en wil je verder doorlezen? Bekijk hier ons laatste nieuws en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief zodat je wekelijks op de hoogte blijft van speciale acties, nieuwe boeken en evenementen.