De spirituele uitgeverij van Nederland

Lees deze 5 boeken over engelen

Laatste update door Miriam den Ouden op 14 april 2017

Engelen spreken tot de verbeelding; er zijn talloze verhalen over wonderbaarlijke reddingen en narrow escapes. Wil jij ook de kracht van engelen leren ervaren? Neem dan een kijkje in de onderstaande lijst boeken over engelen.

Engelen bestaan

Ptolemy Tompkins en Tyler Beddoes – Engelen bestaan

Ptolemy Tompkins was altijd al overtuigd van het bestaan van engelen. Het verhaal van een tragisch auto-ongeluk leverde voor hem het definitieve bewijs. Tompkins laat in Engelen bestaan aan de hand van dit en andere waargebeurde voorbeelden zien hoe je de signalen die engelen je geven kunnen herkennen. Verder lezen? Bestel Engelen bestaan hier.

De heilige geschiedenis

Jonathan Black – De heilige geschiedenis

In De heilige geschiedenis toont Jonathan Black ons dat engelen een belangrijke plaats innemen in mythen, folklore en religieuze testamenten. Hij laat zien hoe engelen sinds de schepping onze perceptie van de wereld hebben bepaald. Verder lezen? Bestel De heilige geschiedenis hier.

Engelengebeden voor kinderen

Hans Stolp – Engelengebeden voor kinderen

De engelengebeden uit Engelengebeden voor kinderen helpen alle kinderen die dat willen, om in contact met hun Engel te komen. Daarbij zijn er zowel gebeden voor jongere, als voor oudere kinderen. Verder lezen? Bestel Engelengebeden voor kinderen hier.

Werken met gidsen en engelen

Ruth White – Werken met gidsen en engelen

In Werken met gidsen en engelen vertelt Ruth White ons hoe we kunnen samenwerken met onze gidsen en engelen. Ze legt uit wat gidsen en engelen zijn, wat hun functie is voor ons, hoe we contact kunnen leren maken met gidsen en engelen en wat we daarbij kunnen verwachten. Ze geeft een overzicht van die levensgebieden waarop ze ons kunnen bijstaan en draagt een schat aan praktische oefeningen aan, met behulp waarvan we kunnen leren contact met ze te leggen. Verder lezen? Bestel Werken met gidsen en engelen hier.

Mijn beschermengel en ik

Hans Stolp – Mijn beschermengel en ik

Dankzij de inspiratie van zijn beschermengel groeit Hans Stolp geestelijk áán en mét de mensen om hem heen. Vaak verzet hij zich tegen de lessen die zijn engel hem voorlegt, maar altijd zegt hij achteraf, als hij het waarom ervan begrijpt: ‘Dank je wel, mijn engel.’ Verder lezen? Bestel Mijn beschermengel en ik hier.


Avatar

Miriam den Ouden

Miriam den Ouden is bureauredacteur bij Uitgeverij AnkhHermes.