Uitnodiging: kom ook naar het Biblos Feest van Willem Glaudemans

15 april 2018

Vier met ons mee dat de Biblos-serie compleet is!

Het uitkomen van het laatste deel, Boek van het Scheppen’, gaan we vieren met een groot feest. En dat doen we graag samen met iedereen die Willem Glaudemans een warm hart toedraagt! Bij deze nodigen we je dan ook van harte uit voor het Biblos Feest op 15 april.

Programma

13.30 Inloop & Ontvangt met koffie / thee
14.00 Start programma met lezing door Willem Glaudemans, muziek van Neda Boin en een bijdrage van Erik Smithuis
16.00 – 17.30 Gezellige borrel , signeersessie
Willem Glaudemans Erik Smithuis Neda Boin

Boek van het Scheppen

Met ‘Boek van het Scheppen’ voltooit Willem Glaudemans zijn achtdelige Biblosserie. We zijn scheppers in een constant scheppend universum, dat is de centrale gedachte van dit boek. We kunnen niet anders dan scheppen, want leven betekent scheppen. Ik schep, dus ik ben. Van het bereiden van een maaltijd, het maken van een schilderij, tot het organiseren van een evenement of het neuriën van een melodie, het is allemaal schepping. Ieder schept op zijn eigen wijze en niveau. We staan in die voortdurende stroom van creatieve energie waaruit we op elk moment kunnen tappen. Scheppen is liefde uitbreiden. Het is vreugde. Dit boek gaat diep in op het fenomeen scheppen, zowel in het groot, de Schepping, als in ons dagelijks leven. Het is zowel praktisch als poëtisch.

Over de Biblos-serie

De Biblos-serie is als het ware een gebruiksaanwijzing voor het leven voor mensen van deze tijd. De boeken zijn geschreven vanuit het perspectief van de ziel en geven inzicht in alle grote levensvragen: de schepping, liefde en licht, de universele wetten, de levensmissie, vergeving, het Zelf en het leven na de dood.