AnkhHermes zoekt recensenten

14 januari 2019

We geven prachtige boeken uit bij uitgeverij AnkhHermes, en we zijn ook erg benieuwd naar jouw mening. Lijkt het je leuk om een van onze inspirerende boeken te lezen en daarover een recensie te schrijven? Meld je dan nu aan!* Wij sturen jou een gratis exemplaar van het boek toe in ruil voor jouw leeservaring.

Welke boeken kun je recenseren?

Het Winterboek Inspirerend Leven

Het Inspirerend Leven Winterboek is een heerlijk lees-kijk-doe-en-inspiratieboek voor de lange donkere wintermaanden. Je leest hierin onder andere tips voor hsp’s om de winter door te komen, hoe je met behulp van Feng Shui je huis in de winterstand kunt zetten en welke voeding goed voor je is tijdens de koude dagen. Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

De hoeders van de aarde. De vier inzichten

Lees de inzichten van de medicijnmannen en -vrouwen van Amerika: hoe kun je trauma’s uit het verleden van je afschudden, hoe kun je angst en boosheid loslaten om in genade te leven, kun je je eigen lot helen en al jouw ervaringen zijn een projectie van je innerlijke landschap of dromen. Verdiep je met Villoldo in deze thema’s op weg naar spirituele groei. Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

Het Godsbewijs

Een poëtisch verhaal over de universele wijsheid en het ondenkbare. De auteur toont aan dat we in een bijzonder tijdsgewricht leven waar aloude profetieën bewaarheid worden. Met deze vertelling hoopt hij een nieuw, andersoortig ‘groot verhaal’ te presenteren, waar zoveel mensen in dit onstuimig en onzeker tijdsgewricht naar opzoek zijn. Hij laat zien dat de wereldwijde crisis waar de mensheid op tal van fronten in te rechtgekomen is, een oproep om ‘wakker’ te worden is en de geest welkom te heten. Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

Levenskracht & Levensvragen

“Ik was 45 jaar toen ik aan dit boek begon en worstelde met de vragen die rond deze leeftijd opkomen. Waar gaat het eigenlijk om in het leven? Wat geeft mijn leven betekenis? Met die vragen ging ik langs bij mensen met meer levenservaring dan ik. De gesprekken met hen vormen de kern van dit boek.”Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

*Benieuwd geworden naar een van onze titels? Doorloop de volgende stappen en meld je aan!

1 Stuur een mailtje

  • naar promotie@ankh-hermes.nl
  • vertel welke titel je graag zou willen recenseren
  • en stuur meteen je volledige adres mee (t.b.v. verzending, komt niet op de site)
  • aanmelden kan tot 29 januari
  • recensenten krijgen op 30 januari bericht. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan zijn alle boeken al vergeven en kun je je bij een volgende oproep weer opnieuw aanmelden.

2 Schrijf je recensie

We verwachten dat je binnen een maand een recensie schrijft. Het gaat ons daarbij niet zozeer om een beschrijving van de inhoud, maar om je leeservaring: wat je al dan niet in het boek aansprak, of je er in de praktijk van alledag iets aan hebt/had en wie je dit boek aanraadt. Na het lezen van het boek plaats je je recensie in online webshops, zoals bol.com, bruna.nl en hebban.nl zodat we alle andere lezers samen kunnen inspireren. Stuur hiervan een kopie naar promotie@ankh-hermes.nl.

Vind jij het leuk om een boek te lezen & te recenseren? Meld je dan nu aan!