AnkhHermes zoekt recensenten

14 maart 2019

We geven prachtige boeken uit bij uitgeverij AnkhHermes, en we zijn ook erg benieuwd naar jouw mening. Lijkt het je leuk om een van onze inspirerende boeken te lezen en daarover een recensie te schrijven? Meld je dan nu aan!* Wij sturen jou een gratis exemplaar van het boek toe in ruil voor jouw leeservaring.

 

Welke boeken kun je recenseren?

Eenzaamheid

Hans Stolp belicht in Eenzaamheid, troost door inzicht zijn bijzondere en tegelijkertijd hoopvolle visie op eenzaamheid. Meer dan een miljoen mensen voelt zich structureel eenzaam, een op de drie Nederlanders af en toe. Eenzaamheid kan zwaar drukken op een mens. De esoterische of spirituele traditie stelt dat eenzaamheid ook gezien kan worden als een noodzakelijke ervaring op onze inwijdingsweg en dat wij zonder eenzaamheid geen geestelijke groei kunnen ervaren. Hans Stolp staat in dit boekje op zijn eigen kenmerkende en warme wijze stil bij de verschillende aspecten van eenzaamheid.  Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

 

Van stoornis naar gave

In Van stoornis naar gave vertelt Yama Voorhorst het persoonlijke verhaal over de heling van haar bipolaire stoornis. Toen niets meer leek te werken – en alle artsen en hulpverleners het ook niet meer wisten – besloot ze het heft in eigen handen te nemen. Ze vond haar weg terug uit het doolhof van de GGZ naar gezondheid; los van behandelaren, vrij van medicijnen en verlost van nagenoeg al haar bipolaire symptomen. Dit boek kan een absolute eye-opener zijn voor al die mensen die worstelen met geestelijke problemen en in het reguliere circuit tegen hun grenzen aanlopen. Yama’s verhaal is inspirerend omdat het laat zien hoe zij transformeerde van ziek-zijn naar (zelf)heling door onder meer rust, voeding en meditatie. Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

 

Stop met pleasen

Stop met pleasen van Andrea Mathews is het antwoord in boekvorm op een probleem waar ontzettend veel mensen mee worstelen: zij zetten altijd anderen op de eerste plek in plaats van zichzelf. Daarbij zijn ze ook nog eens super perfectionistisch en nooit tevreden over zichzelf. Een vermoeiende manier van leven, die voor velen van ons helaas maar moeilijk te veranderen is. Want rationeel weet je het allemaal wel, maar de praktijk is weerbarstig… Dit nuchtere boek helpt je met helende inzichten, tips en technieken, zodat je leven weer van jou wordt. Je mag jezelf vanaf nu schaamteloos en zonder schuldgevoel op nummer 1 zetten! Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

*Benieuwd geworden naar een van onze titels? Doorloop de volgende stappen en meld je aan!

1 Stuur een mailtje

  • naar promotie@ankh-hermes.nl
  • vertel welke titel je graag zou willen recenseren
  • en stuur meteen je volledige adres mee (t.b.v. verzending, komt niet op de site)
  • aanmelden kan tot 4 juni
  • recensenten krijgen op 5 juni bericht. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan zijn alle boeken al vergeven en kun je je bij een volgende oproep weer opnieuw aanmelden.

2 Schrijf je recensie

We verwachten dat je binnen een maand een recensie schrijft. Het gaat ons daarbij niet zozeer om een beschrijving van de inhoud, maar om je leeservaring: wat je al dan niet in het boek aansprak, of je er in de praktijk van alledag iets aan hebt/had en wie je dit boek aanraadt. Na het lezen van het boek plaats je je recensie in online webshops, zoals bol.com, bruna.nl en hebban.nl zodat we alle andere lezers samen kunnen inspireren. Stuur hiervan een kopie naar promotie@ankh-hermes.nl.

Vind jij het leuk om een boek te lezen & te recenseren? Meld je dan nu aan!