AnkhHermes zoekt recensenten

14 maart 2019

We geven prachtige boeken uit bij uitgeverij AnkhHermes, en we zijn ook erg benieuwd naar jouw mening. Lijkt het je leuk om een van onze inspirerende boeken te lezen en daarover een recensie te schrijven? Meld je dan nu aan!* Wij sturen jou een gratis exemplaar van het boek toe in ruil voor jouw leeservaring.

 

Welke boeken kun je recenseren?

Aan het sterfbed

Naasten vertellen over een overlijden dat hen diep heeft geraakt. Aan het sterfbed is een prachtig, intiem boek over de dood. Vele boeken gaan over bijzondere manieren van doodgaan of bijna-doodervaringen. Maar ruim 95% van alle mensen gaat heel gewoon of natuurlijk dood. Over die stervensprocessen gaat dit boek. Het zijn verhalen van naasten over een overlijden dat hen diep heeft geraakt, opgetekend door Korine van Veldhuijsen. Verhalen van ouders, grootouders, kinderen, verzorgenden, medewerkers van een hospice of een ziekenhuis. Van een plotselinge dood tot een langdurig ziekbed en vanuit diverse culturele achtergronden. Ieder verhaal is een pareltje. Ieder verhaal is troostend en aangrijpend. Ieder verhaal is bijzonder. Dit is geen boek om in één ruk uit te lezen, maar om er telkens weer bij te pakken als je het nodig hebt. Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

Het betoverende leven

Het betoverende leven van Sharon Blackie is een pleidooi om meer te genieten van de magie van de natuur, en eigenlijk van het leven in het algemeen. Want wie af en toe naar buiten gaat weet het: de natuur is betoverend. De natuur brengt je meteen in het nu, maakt je rustiger in je hoofd en dankbaar voor kleine dingen als een fluitende merel en een mooie oude eik in volle bloei. De verhalen en natuurbeschrijvingen in dit boek van Sharon Blackie zijn prachtig en inspirerend. Je krijgt meteen zin om naar buiten te gaan en te genieten van alle natuur om je heen.  Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

 

Altijd in het Nu

Je huis dier als zenmeester. Altijd in het Nu van Eckhart Tolle is de ultieme gids om van je huisdier te leren hoe je in het leven zou kunnen staan. Want heb jij een hond zich ooit druk zien maken over wat een ander van hem vindt? Of een kat over wat er nog allemaal moet gebeuren in zijn mandje? Dieren genieten gewoon van het moment, ze kijken niet terug en ze kijken niet vooruit. Kortom: ze zijn altijd in het Nu, en we kunnen daarin nog veel van hen leren! Iedere bladzijde van dit geweldige (cadeau)boekje bevat een vrolijke, grappige tekening met daarnaast een pakkende tekst of quote die je telkens weer even bij de les houdt. Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

De intelligentie van licht

De intelligentie van licht van Jacob Israel Liberman bevat baanbrekende inzichten over licht en zicht. Liberman merkte verbetering in zijn zicht op, zonder dat zijn brilsterkte veranderd was. Hij ontdekte dat wanneer we onze ogen minder inspannen, we juist beter gaan zien. Focus is hierbij het sleutelwoord. Ben je in het moment aanwezig en heb je echte aandacht voor waar je naar kijkt, dan ga je daadwerkelijk beter zien. Vaak kijken we naar iets of iemand, maar zijn we met onze gedachten mijlenver weg. Een wonder? Nee hoor, dit boek laat je precies zien hoe het werkt. En met de oefeningen kun je daarna zelf aan de slag. Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

*Benieuwd geworden naar een van onze titels? Doorloop de volgende stappen en meld je aan!

1 Stuur een mailtje

  • naar promotie@ankh-hermes.nl
  • vertel welke titel je graag zou willen recenseren
  • en stuur meteen je volledige adres mee (t.b.v. verzending, komt niet op de site)
  • aanmelden kan tot 9 april
  • recensenten krijgen op 10 april bericht. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan zijn alle boeken al vergeven en kun je je bij een volgende oproep weer opnieuw aanmelden.

2 Schrijf je recensie

We verwachten dat je binnen een maand een recensie schrijft. Het gaat ons daarbij niet zozeer om een beschrijving van de inhoud, maar om je leeservaring: wat je al dan niet in het boek aansprak, of je er in de praktijk van alledag iets aan hebt/had en wie je dit boek aanraadt. Na het lezen van het boek plaats je je recensie in online webshops, zoals bol.com, bruna.nl en hebban.nl zodat we alle andere lezers samen kunnen inspireren. Stuur hiervan een kopie naar promotie@ankh-hermes.nl.

Vind jij het leuk om een boek te lezen & te recenseren? Meld je dan nu aan!