AnkhHermes zoekt recensenten

14 maart 2019

We geven prachtige boeken uit bij uitgeverij AnkhHermes, en we zijn ook erg benieuwd naar jouw mening. Lijkt het je leuk om een van onze inspirerende boeken te lezen en daarover een recensie te schrijven? Meld je dan nu aan!* Wij sturen jou een gratis exemplaar van het boek toe in ruil voor jouw leeservaring.

 

Welke boeken kun je recenseren?

De mens als ontwerp

De mens als ontwerp: van evolutie door toeval naar transformatie door keuze is het baanbrekende nieuwe boek van bestsellerauteur Gregg Braden.In dit boek deelt hij buitengewone ontdekkingen voor een gezonder en langer leven. Hij laat zien dat we als mens vanaf het allereerste begin al zo ontworpen zijn, dat we ons welzijn zelf kunnen reguleren met onze zelfhelende vermogens.Met intuïtie, empathie en liefde kunnen we onszelf helen en de wereld op een positieve manier beïnvloeden. Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

 

Gezondheidsklachten door straling

In Gezondheidsklachten door straling geeft Jolanda van Dam inzicht in een leven met stralingsgevoeligheid, ofwel elektrohypersensitiviteit (EHS). Een relatief nieuwe aandoening, die wordt veroorzaakt door elektromagnetische straling. Hieraan staan we allemaal bloot door onze mobiele telefoons, wifi, zendmasten enzovoort. Wat doet straling met je als je er gevoelig voor bent? Wat zijn de fysieke klachten? Welke impact heeft het op je maatschappelijke, sociale en mentale leven? Is er iets tegen te doen? Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

 

Bewustzijn van materie

Bewustzijn van materie is het nieuwe meesterwerk van Richard Gordon, de grondlegger van de Quantum-Touch methode. Hij ontdekte dat hij, nadat hij de Quantum Touch methode gebruikte om cliënten te helpen bij het verlichten van klachten aan het bekken- en de ruggenwervel, nog veel verder kwam in het helingsproces door zijn bewuste aandacht op de cliënt te richten. Zonder de cliënt aan te raken of de suggestie te wekken iets te doen, was hij in staat om de conditie van het lichaam sterk te verbeteren. Gebaseerd op deze wetenschap ontwikkelde hij een nieuwe methode: SPA (Spontanious Postural Alignment). Zonder dat aanraking nodig is kunnen hiermee lichamelijke klachten worden verlicht en verholpen.  Kun je niet wachten met lezen? Bestel dan hier jouw exemplaar.

 

 

 

*Benieuwd geworden naar een van onze titels? Doorloop de volgende stappen en meld je aan!

1 Stuur een mailtje

  • naar promotie@ankh-hermes.nl
  • vertel welke titel je graag zou willen recenseren
  • en stuur meteen je volledige adres mee (t.b.v. verzending, komt niet op de site)
  • aanmelden kan tot 6 augustus
  • recensenten krijgen op 7 augustus  bericht. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan zijn alle boeken al vergeven en kun je je bij een volgende oproep weer opnieuw aanmelden.

2 Schrijf je recensie

We verwachten dat je binnen een maand een recensie schrijft. Het gaat ons daarbij niet zozeer om een beschrijving van de inhoud, maar om je leeservaring: wat je al dan niet in het boek aansprak, of je er in de praktijk van alledag iets aan hebt/had en wie je dit boek aanraadt. Na het lezen van het boek plaats je je recensie in online webshops, zoals bol.com, bruna.nl en hebban.nl zodat we alle andere lezers samen kunnen inspireren. Stuur hiervan een kopie naar promotie@ankh-hermes.nl.

Vind jij het leuk om een boek te lezen & te recenseren? Meld je dan nu aan!