Altijd in het Nu van Eckhart Tolle

23 januari 2019

Heb jij een hond zich ooit druk zien maken over wat een ander van hem vindt? Of een kat over wat er nog allemaal moet gebeuren in zijn mandje? Dieren genieten gewoon van het moment, ze kijken niet terug en ze kijken niet vooruit. Kortom: ze zijn altijd in het Nu, en we kunnen daarin nog veel van hen leren! In Altijd in het Nu laat Eckhart Tolle zien hoe dieren ons kunnen inspireren in onze spirituele ontwikkeling. Laat je raken door de prachtige en ontroerende illustraties van Patrick McDonnell. Een cadeau voor een ieder die meer in het Nu wil leven.

Wil jij leven in het nu? Bestel dan nu Altijd in het Nu.

Altijd in het Nu

Dit cadeauboekje van Eckhart Tolle is voor dierenliefhebbers en huisdierbezitters en gaat over honden, katten maar ook vogels. Lees bijvoorbeeld:

  • Hoe dieren 100% aanwezig zijn in het Nu
  • Waar je op kunt letten als je meer rust wil ervaren
  • Dat kijken naar planten en dieren je iets kan leren over volle overgave

Over Eckhart Tolle

Eckhart Tolle is een van de meest geliefde en inspirerende spiritueel leraren van dit moment. Zijn boeken, waarvan De kracht van het nu en Een nieuwe aarde het meest bekend zijn, staan al jaren op eenzame hoogte in de bestsellerlijsten. Eckhart Tolle inspireert met zijn boeken en lezingen wereldwijd miljoenen mensen om meer liefde, geluk, creativiteit en innerlijke vrede te vinden door veel meer in het Nu te leven.www.eckharttolle.com


Meer van AnkhHermes

Wil je op de hoogte blijven van ebookacties, onze nieuwe boeken en evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update in je inbox.