De spirituele uitgeverij van Nederland

11-11 dag: 5 spirituele boeken met hoge korting

Laatste update door Anouschka van Wettum op 16 november 2021

Vier 11-11 met 5 spirituele boeken met hoge korting: Energiekoorden, Gids voor spiritueel ontwaken, Ongekende gevoelens en meer.

Zoals Kate Rose schreef: “11:11 is de manier van het universum om je aan te sporen aandacht te schenken aan je hart, ziel en je innerlijke intuïtie. Het dient als een wake-up call, zodat je geen kansen mist in dit leven.”

Om 11-11 te vieren én jou de mogelijkheid te geven om aandacht te schenken aan jezelf met cadeautjes voor je ziel, hadden we in het weekend van 11-11-2021 in samenwerking met Inspirerend leven maar liefst 5 spirituele boeken met hoge korting voor je op een rij gezet, en was de agenda met gratis verzending te koop via Boekenwereld. Let op: de actie is helaas voorbij. De titels staan hier nog wel, maar voor de normale verkoopprijs.


Energiekoorden

Leer hoe je jezelf energetisch beschermt, hoe je je kunt bevrijden van energieslurpende koorden en hoe je de ‘goede’ koorden kunt versterken.

€ 22,50

Bestellen

Gids voor spiritueel ontwaken

Spiritueel ontwaken is het loslaten van de twaalf lagen van emoties, pijn, verwondingen en patronen die je ontwaakte staat bedekken. Deze diepgaande gids vol inzichten en oefeningen biedt waardevolle steun om je pad van ontwaken te blijven volgen.

€ 25

Bestellen

Ongekende gevoelens

Wanneer er in je kindertijd weinig aandacht was voor jouw gevoelens, dan kun je daar in je latere leven en relaties behoorlijk mee worstelen. Dit boek laat zien hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en het patroon van ongekende emoties doorbreekt.

€ 22,50

Bestellen

De drie grote liefdes in je leven

Wat is het verschil tussen een soulmate en een tweelingziel? Volgens Kate Rose kom je drie soorten liefdes in je leven die waardevolle lessen met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten.

€ 22,50

Bestellen

Krachtboek voor vrouwen

Louise Hay deelt haar wijze levenslessen voor vrouwen: je bent goed genoeg, je bent waardevol. Ervaar liefde voor jezelf en eis vol vertrouwen de plek op die voor jou is.

€ 17,99

Bestellen

Inspirerend leven agenda 2022

Wil jij 2022 vol inspiratie ingaan? In de Inspirerend leven agenda vind je iedere week een inspirerende quote en iedere maand een moment van reflectie en dankbaarheid.

€ 15

Bestellen

11-11: een teken dat de groei van je ziel versnelt

Welk boek je ook kiest, voor jezelf of als cadeau, we geven je graag nog een inzicht mee:

“Als je 11:11 ziet, is dat ook een teken dat de groei van je ziel versnelt, wat betekent dat je misschien al snel het leven leeft waar je alleen nog maar aan gedacht hebt. Je innerlijke wereld is aan het veranderen en mensen of gebeurtenissen komen misschien onverwachts in je leven, maar wel op het juiste moment.”

Ben je benieuwd naar het artikel van Kate Rose waarin ze over 11:11 schrijft? Die lees je hier op Inspirerend leven. 

Anouschka van Wettum

Als brandmanager bij Uitgeverij AnkhHermes zorg ik voor de marketing, pr en social media van de uitgeverij.

Lees ook

Wanneer ben je een nieuwetijdskind volgens Hans Stolp?
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *