Oproep: wil jij ‘De vierde dementie’ recenseren?

16 mei 2017

In ruil voor jouw recensie, die we plaatsen op de website van AnkhHermes en Inspirerend Leven en die we delen op sociale media, sturen we je gratis het te recenseren boek toe. Per titel vragen we drie mensen om het boek te recenseren.

Deze keer: De vierde dementie

Over De vierde dementie

Toen de moeder van Evelien Pullens de diagnose alzheimer kreeg, merkte ze dat haar persoonlijke en intuïtieve benadering van de ziekte veel lucht, liefde, vertrouwen en inzicht gaf. De relatie met haar moeder werd uiteraard anders, maar ze zag ook dat haar moeder niet aan het ‘aftakelen’ was maar nog volop dingen ontdekte en beleefde.

In De vierde dementie deelt Evelien Pullens haar ervaringen als mantelzorger en haar kennis als leraar intuïtieve ontwikkeling en reader. Persoonlijke verhalen en talloze voorbeelden uit haar praktijk, waarin ze familieleden en mantelzorgers begeleidt, laten zien welke betekenis dementie kan hebben.

Deze andere kijk op dementie geeft inzicht, acceptatie en ruimte.

Een kijk op dementie vanuit je intuïtie helpt je om, zelfs als iemand zich niet meer begrijpelijk kan uitdrukken, de onderliggende boodschap te ontdekken en ernaar te luisteren. Dit is van onschatbare waarde in de relatie met iemand met dementie, zeker nu we steeds meer te maken krijgen met deze ziekte.

Bekijk hier alvast het leesfragment.

Wil jij De vierde dementie van Evelien Pullens recenseren? Stuur een e-mail naar Miriam den Ouden van Uitgeverij AnkhHermes (mdenouden@ankh-hermes.nl) met je gegevens en vertel waarom jij graag dit boek wilt recenseren.

Wil je niet recenseren maar ben je wel geïnteresseerd in dit boek? Bestellen kan natuurlijk ook. Klik dan hier!