Oproep: wil jij ‘Pluk een roos’ recenseren?

18 april 2017

Wij zoeken recensenten voor Pluk een roos. Heb jij een vlotte pen en hou je van de boeken van AnkhHermes? Dan zoeken we jou!

In ruil voor jouw recensie, die we plaatsen op de website van AnkhHermes en Inspirerend Leven en die we delen op sociale media, sturen we je gratis het te recenseren boek toe. Per titel vragen we drie mensen om het boek te recenseren.

Deze keer: Pluk een roos 

Over Pluk een roos, lekker klagen en dan loslaten

Online platform Inspirerend Leven introduceert: Pluk een roos, lekker klagen en dan loslaten. Word jij soms ook wel eens gek van al die positiviteit en shiny happy people om je heen? Iedereen op Facebook en Instagram is mooi en lijkt altijd op vakantie. We moeten alles telkens maar loslaten en dankbaar zijn voor wat we hebben. Mag je dan nooit meer een dag (of een week! of een maand!) gewoon lekker chagrijnig, boos of verdrietig zijn? Natuurlijk wel, de realiteit is dat iedereen wel eens een baalmoment heeft. In Pluk een roos, het vijfde product in de succesvolle stationarylijn van Inspirerend Leven, kun je even lekker alles van je afschrijven. Een prachtig vormgegeven ‘baaldagboek’ waarin zeuren, zaniken en zeveren is toegestaan.

Vele bekende auteurs leverden een bijdrage aan Pluk een roos, waaronder Hannah Cuppen, Robert Bridgeman, Nina Elshof, Mai Flesseman, Maria Grijpma en Inge Jager, Mieke Lannoey, Jolijn Hendriks, Mjon van Oers, Jan Prins, Paul Loomans, Geertje Couwenbergh, Els Thissen, Hans Stolp, Helen Puperhart, Merel Boogaard, Ineke Koedam en Ellen Duim!

Bekijk hier alvast het leesfragment.

Wil jij Pluk een Roos van Inspirerend Leven recenseren? Stuur een e-mail naar Miriam den Ouden van Uitgeverij AnkhHermes (mdenouden@ankh-hermes.nl) met je gegevens en vertel waarom jij graag dit boek wilt recenseren.

Wil je niet recenseren maar ben je wel geïnteresseerd in dit boek? Bestellen kan natuurlijk ook. Klik dan hier!