Interview met Ptolemy Tompkins: is er leven na dit leven?

17 april 2017

Na het verschijnen van Na dit leven waren er mensen die Eben Alexanders bijna-doodervaring afdeden als onmogelijk. Maar er waren nog veel meer mensen die hem schreven dat zijn verhaal hen diep raakte, op allerlei vlakken. Ptolemy Tompkins, auteur van Engelen bestaan, ging in gesprek met Dr. Eben Alexander over zijn boek Proof of heaven (De hemel in kaart). Ze spreken over het belang van bijna-doodervaringen in een grotere context.Bekijk hier het volledige gesprek tussen Tyler Beddoes en Eben Alexander:

Over Ptolemy Tompkins

Ptolemy Tompkins schreef over engelen voor de tijdschriften Guideposts en Angels on Earth. Hij is de co-auteur van de bestsellers van Eben Alexander, Na dit leven en De hemel in kaart. Samen met politieagent Tyler Beddoes schreef hij Engelen bestaan.

Over Engelen bestaan

Engelen bestaanEngelen bestaan van Ptolemy Tompkins en Tyler Beddoes levert het ultieme bewijs dat engelen bestaan en dat zij een verrassende rol in ons leven spelen. Tompkins en Beddoes laten in Engelen bestaan aan de hand van waargebeurde voorbeelden zien hoe je de signalen die engelen je geven kunt herkennen. Het leven krijgt veel meer betekenis en diepgang wanneer je de kracht van engelen leert ervaren. Wil je de kracht van engelen leren ervaren? Lees hieronder alvast het eerste hoofdstuk van Engelen bestaan. Verder lezen? Bestel Engelen bestaan van Ptolemy Tompkins en Tyler Beddoes hier.

Koop bij bol.com