Early Bird korting voor een retraite met Eckhart Tolle & Kim Eng in Noorwegen

Van 21-24 september 2017 zijn Eckhart Tolle en Kim Eng in Oslo, Noorwegen voor een vierdaagse retraite.

De retraite vindt plaats in het Oslofjord Convention Center nabij Oslo. De natuur in de omgeving is prachtig en rustgevend, zeer passend voor een retraite als deze. Het is de tweede keer dat Eckhart Tolle hier een retraite geeft. Samen met zijn partner Kim Eng laat hij je vier dagen onderdompelen in verstilling, verdieping en de werkelijke ervaring van het Nu. Dit doen zij door middel van dagelijkse lezingen, vraag- en antwoordsessies, geleide meditaties en yoga- en bewegingslessen, afgewisseld met periodes van stilte. Het programma is zeer gebalanceerd met voldoende tijd voor jezelf, tijd om in contact te komen met je medereizigers, goed en gezond eten en de mogelijkheid om te genieten van de natuur.

Een geweldige kans om te ervaren hoe het is om werkelijk in het Nu te leven en wat het betekent om een ontwaakt leven te leiden.

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle wordt algemeen erkend als een van de meest originele en inspirerende spirituele leraren van onze tijd.  Zijn bestsellers De kracht van het Nu, De kracht van het Nu in de praktijk, De stilte spreekt en Een nieuwe aarde hebben talloze mensen over de hele wereld geïnspireerd, en worden beschouwd als klassiekers van de geestelijke literatuur. Eckhart Tolle hangt geen religie of traditie aan, maar sluit deze ook niet uit. De kern van zijn leer ligt de transformatie van de individuele en collectieve menselijke bewustzijn, een geestelijk ontwaken dat hij ziet als de volgende stap in de menselijke evolutie. Een essentieel aspect van dit ontwaken bestaat uit het overstijgen van onze op ons ego gebaseerde staat van bewustzijn. Dit is volgens Eckhart Tolle een voorwaarde, niet alleen voor persoonlijk geluk, maar ook voor de beëindiging van alle gewelddadige conflicten in onze wereld. Zoals Eckhart Tolle zegt: “Hoe ‘spiritueel’ je bent heeft niets te maken met wat je gelooft, maar alles met je staat van bewustzijn”. 

Kim Eng

Kim Eng is Eckhart’s partner. Haar bijdrage aan de retraite bestaat uit Presence through Movement lessen bestaande uit meditatie en beweging (yin-yoga, qi gong en tai chi) en twee inspirerende lezingen. De oefeningen en bewegingen zijn zacht, plezierig en geschikt voor de meeste mensen, ongeacht leeftijd en lichamelijke conditie. Het doel van de sessies is de transformatie van het bewustzijn door de integratie van de geest, lichaam en geest. Kim is een begenadigd en bevlogen leraar met haar eigen kenmerkende manier van lesgeven.

Meer informatie over de retraite en de organisatie vind je op de pagina van de organisatie.  LET OP: wil je deelnemen aan de retraite? Lees dan snel verder en schrijf je in via de speciale link, dan krijg je namelijk Early Bird Korting!

 

Early Bird Korting

In samenwerking met de organisatie in Noorwegen mogen wij een Early Bird korting aanbieden op de prijs van de retraite. Via deze link kom je bij het juiste registratieformulier. LET OP: de prijzen zijn in Noorse kronen en! (€ 1 = +/- 9,44 Noorse kronen).

Je betaalt 4.700 Noorse kronen in plaats van 5.700 (dat is ongeveer € 504 in plaats van € 611) voor de retraite. Daarnaast kun je kiezen voor diverse overnachtingsmogelijkheden (alleen of met meerdere mensen), variërend in prijs (dit bedrag is inclusief alle maaltijden). Prijzen zijn per persoon en exclusief reiskosten.

LET NOGMAALS OP: als je gebruik wilt maken van dit aanbod, gebruik dan ook dit aanmeldformulier. Als je namelijk op ‘registration’ bovenin de balk klikt, kom je in een ander aanmeldformulier dat niet voor Nederland geldig is!