Engelen in je levenOoit op het nippertje ontsnapt aan een gevaarlijke situatie? En kreeg je toen ook het gevoel dat je een beschermengel had? Nou, dat klopt! Die krijgen we namelijk mee bij onze geboorte. Maar er bestaan nog veel meer engelen. Stuk
voor stuk vol liefde en altijd om ons heen. Engelenexpert Jacky Newcomb legt uit wie ze zijn en hoe we met ze in contact kunnen komen.

Engelen staan voor alles wat vriendelijk, goed en behulpzaam is. Dat blijkt ook uit de ware levensverhalen in Engelen in je leven. Met elk hun eigen taak en functie staan ze – bij wijze van spreken – te trappelen om ons te helpen en te ontmoeten.
Newcomb geeft een verscheidenheid aan creatieve tips, trucs en oefeningen om ons daarvoor open te stellen.
Met hulp van meditaties en rituelen bijvoorbeeld en de krachtige engelenaffirmaties. Om na te volgen als je wilt, maar ook ter inspiratie want in contact met engelen bestaan geen strikte regels.

Engelen in je leven is een heerlijk boek vol bijzondere, emotionele en ook grappige informatie over engelen. Newcomb behandelt onder meer de relatie tussen engelen en liefde, geld en genezing. Daarnaast deelt ze haar ngelentelefoonboek voor noodsituaties en de haar toevertrouwde ‘engelengeheimen’. Maar bovenal belooft ze ons magie wanneer we de engelen toelaten in ons hart. Ze zijn met veel – honderdduizenden zelfs – maar wees gerust, nooit allemaal tegelijk aanwezig en meestal onzichtbaar. Engelen opereren vooral op energetisch niveau, de incidentele witte veer nagelaten …

Jacky Newcomb is een bekende Engelse engelendeskundige en auteur van diverse bestsellers. Ze schrijft een column als ‘Dear Angel Lady’ voor het Engelse CHAT-It’s fate tijdschrift en wordt vaak uitgenodigd voor tv-programma’s waaronder ITV’s This Morning en The Lorraine Kelly Show.

Engelen in je leven | Jacky Newcomb | Paperback, 208 pagina’s |
ISBN 9789020208269 | € 19,95