Wegens het succes – 2e druk! – van het boek Het document van Jacob Slavenburg is er een eBook-actie van 1 t/m 31 december 2012. Het eBook is dan slechts € 9,99 i.p.v. € 14,99.

Over Het document:
Een Italiaanse theoloog krijgt per toeval een antiek manuscript in handen. Het blijkt een evangelie in briefvorm opgetekend door Simon, een broer van Jezus. De inhoud is zo schokkend dat openbaarmaking ervan een bom zou leggen onder het katholieke geloof. Tijdens een poging het geschrift veilig te stellen vindt de theoloog de dood. Van toeval is geen sprake meer wanneer ook een Franse antiquair, de volgende bezitter van het manuscript, om het leven komt tijdens een bezoek aan zijn Nederlandse zwager professor Hendrik Winkelman. Als deze historicus vervolgens ontdekt dat niet alleen het manuscript, maar ook alle kopieën daarvan verdwenen zijn, is dat het startsein voor een enerverende zoektocht naar Het Document.

Cultuurhistoricus Jacob Slavenburg schreef vele boeken over het vroegste christendom en de geschiedenis van de westerse esoterie. Hij is medevertaler van de Nag Hammadi-geschriften in het Nederlands en eindredacteur van het Grote Boek der Apokriefen.

Pers over Het document:

De Nederlandse Dan Brown – Lisette Thooft in Volzin

Goed gedocumenteerde thriller – Noordhollands Dagblad

Op meeslepende wijze zijn feiten en fictie tot een pageturner van jewelste geworden. Nederlandse spanning van internationale allure! – Frontier

Spannende en meeslepende thriller, maar ook waarheidsgetrouw – Ditjes & Datjes

Het document | Jacob Slavenburg | AnkhHermes | ISBN 9789020205350 | € 19,95
eBook ISBN 9789020205404  | van € 14,99 voor € 9,99 | actieperiode: 1-12-‘12 t/m 31-12-‘12

Het eBook is o.a. verkrijgbaar op ebook.nl