Wie zijn we en waarom zijn we op deze wereld. Met deze vragen houden Don Miguel Ruiz , Don Miguel Ruiz jr. en Don Jose Ruiz zich dagelijks bezig. Zij proberen de wereld te begrijpen, te verkennen en geven hun kennis door aan anderen.

Don Miguel Ruiz (61) is de auteur van de vier inzichten, Meesterschap in de liefde, De stem van heelheid, Het vijfde inzicht en samen met zijn zoon Don Jose Ruiz de vijf inzichten. Hij kreeg vanaf een jonge leeftijd veel mee van zijn moeder, een curandera (heler) en zijn grootvader, een Nagual(leermeester).

Don Jose Ruiz is opgegroeid in een wereld waarin alles mogelijk was. Vanaf het moment dat hij leerde spreken, werd hij een leerling van zijn vader, Don Miguel Ruiz, en zijn grootmoeder, Madre Sarita. In de voetsporen van zijn voorouders heeft Don Jose zijn leven gewijd aan het onderrichten van de oude Tolteekse wijsheid. De laatste zeven jaar heft hij op vele plaatsen in de Verenigde Staten en op heilige plekken over de hele wereld lezingen gegeven en cursussen geleid. 

Don Miguel Ruiz Jr. ging in de leer bij zijn vader Don Miguel Ruiz Sr. en zijn grootmoeder Madre Sarita. Na deze periode – die 10 jaar in beslag nam – is het nu zijn beurt anderen te helpen zich te ontwikkelen en hun persoonlijke vrijheid te realiseren.

Wil jij meer weten over deze drie heren? Like dan de Ruiz familie op Facebook en volg @Ruizfamilieop Twitter! 
Bij 200 likes geven wij twee exemplaren van De vijf inzichten weg!